viernes, 23 de octubre de 2009

"SAW VI classificada X???"


Des de que varen estrenar la primera part que ja em vaig fer fanàtica de Saw perquè considero que a part de ser una de les millors pel·lícules d'aquest gènere (thriller/gore) que s'ha fet fins al moment (ja que el final sempre et sorprèn), també transmet un missatge clar envers la vida.

M’he passat la setmana il·lusionada perquè arribés l'estrena d'avui divendres, i què ha passat?. Gràcies al Ministeri de Cultura, em quedaré sense veure-la!!.

Us preguntareu el per què, oi? Doncs bé, segons han determinat, Saw VI és una pel·lícula classificada com a X. Què significa això? Entenem per peli classificada com a X tota aquella que fa esment de sexe explícit, és a dir, pornogràfica; però també pot ser denominada una pel·lícula com a X aquelles que fan apologia de la violència. Així doncs els del Ministeri de Cultura han considerat que s’emporta tots els números en aquesta segona opció.

Una de les coses que més m’indigna és el fet que sigui l’única pel·lícula a Espanya que se li hagi donat aquesta etiqueta, per no dir també que només ens la censuren aquí a Espanya perquè s’estrenarà a tot arreu incloent a EEUU (que sempre se’ls critica).

La meva pregunta a tot això és, per què aquests del Ministeri la cataloguen d’X ara, quan amb aquesta ja van per la sisena entrega???? Què passa que les altres no les han vist? Què s’ha modificat des de la primera entrega fins a aquesta última perquè ara hi hagi aquesta censura tant taxativa? No seguien les anteriors entregues el mateix patró??

Tot això em dona que pensar que se li està fent un boicot o alguna cosa per l'estil perquè sens dubte és una de les pel·lícules més taquilleres!! Que la censurin ara és del tot incoherent i il·lògic!!

Signeu en aquesta pàgina per aconseguir que es projecti Saw VI en els cinemes convencionals:

Aquí us deixo el link perquè pogueu veure el trailer que promet molt!:

No hay comentarios: