viernes, 30 de octubre de 2009

"XVª Edició del Saló del Manga"

Aficionats del manga i de tot allò relacionat amb la cultura japonesa, no us podeu perdre un dels esdeveniments més esperats de l’any perquè del 29 d’Octubre a l’1 de Novembre, a la Farga de l’Hospitalet, es torna a celebrar el Saló del Manga.

En aquests quatre dies, el saló abarca a una multitud incomptable de gent disposada a gaudir de totes les activitats que s’ofereixen ja sigui participant en el cosplay, karaoke, emulació del Kame-Hame-Ha, joc parapara … o simplement com a espectadors enlluernats de totes les actuacions realitzades com la que han preparat aquest any amb una convidada especial, la cantant japonesa “Yuka” que ens premiarà amb cançons tan conegudes com: Brain Dance, Please Isshou no Onegai, Roller – Throug 55 o Kimi Ga Hero, totes elles de la sèrie mítica Dragon Ball Z!!

A més a més, aquest any es tornarà a repetir la mateixa organització que l’any passat perquè va anar molt bé i no es van aglomerar tantíssimes persones en el recinte principal. Per tant, es tornaran a emprar l’Auditori Barradas com a Sala de Projeccions, el Poliesportiu del Centre com a Escenari i la pròpia Farga com a Sala d’Actes. Evidentment per poder desplaçar-te a tots tres recintes, s’habilitarà com l’any passat el Bus Manga que anirà fent els recorreguts pertinents.

Us deixo amb un mini resum fotogràfic del que us podeu trobar en el Saló:

En aquesta botiga (com en unes altres) es venien els cartells de "Wanted" de la sèrie One Piece. Brutal!!!



D'esquerre a dreta: Bobobo, Rei Nikochan, friki number one i Suprunaman!




Nikuman


P.D: Pels més agosarats, us recomano que porteu un rotulador permanent per deixar la vostra opinió, fer dibuixos o dedicatòries en els murs!! jajaaja :P

No hay comentarios: