domingo, 14 de diciembre de 2008

"Va per tu!"

Moltes felicitats, Al!

Ahir va ser una nit de celebracions tot i que la més important, sens dubte, va ser la teva. Dic nit de celebracions perquè mentre celebràvem el teu aniversari, també vàrem poder celebrar els dos justets gols que va marcar el Barça.

Quines coincidències, oi? Mira que hi han dies durant l'any perquè es realitzi un partit tant mític i anhelat per molts culers i madridistes, però resulta que ha anat a caure justament en la celebració del teu aniversari. Va ser un afegit a tota la xerinola que es va fer.

Què dir de la nit d'ahir? Doncs que va estar d'allò més bé, que tothom va posar el seu granet de sorra per fer que fos una vetllada fantàstica, perquè tu ho passessis bé i gaudissis del fet de fer un any més envoltat de tots aquells a qui aprecies, estimes i valores.

Ja en són uns quants d'anys, eh? jajaaja Segurament ja et pesa aquest anyet de més... però et diré que els portes molt bé, excepte per la panxolina que et caracteritza entre d'altres coses! ;)

Volia dedicar-te unes paraules dins el meu blog perquè t'ho mereixes. Després de quasi bé tres anys que fa que ens coneixem... et podria dir mil coses positives de la teva persona, dels moments que hem passat plegats, etc... però no cal que m'explani dient-ho tot ja que a vegades no calen les paraules sinó els fets, els moments, els instants, les situacions viscudes, etc. perquè això és realment el que et perdura.

M'has demostrat ser una gran persona amb un cor enorme que no t'hi cap ni en aquesta caixa toràcica que tens, atent i sincer, honest, amb qui puc confiar i parlar de qualsevol cosa, pacífic i tranquil, sempre tens una mà per oferir si la necessito, alegre i despreocupat ...... tot això es podria definir amb un concepte que és l'AMISTAT i que poques persones valoren realment.

He de donar les gràcies al "destí" per aquella nit màgica on ens vam trobar cara a cara per primera vegada i ens vàrem dirigir unes tímides paraules que amb el temps han desencadenat hores i hores de conversacions i moments inoblidables!

Espero poder continuar celebrant els anys conjuntament!

Molts petons i una grandiosa abraçada!!!






No hay comentarios: