sábado, 6 de diciembre de 2008

"Happy Pills"


Abans de l'estiu al carrer dels Arcs, prop de la Catedral, es va obrir un local de poc més de 28 metres quadrats.

La botiga de llaminadures és tot un èxit gràcies als dissenyadors de l'estudi M. ja que van treure-li partit a aquest espai tant reduït donant-li un nou significat a aquest producte i convertint el lloc en una farmàcia diferent i peculiar.

L'estudi M, va escollir el nom de "Happy Pills" i en el seu logotip van inserir-li la tant coneguda creu de les farmàcies però amb la singularitat que el color de la qual és rosa fúcsia i que en lloc de dispensar medicines, el que es dispensa són les més desitjades i gustoses llaminadures.

És una de les meves botigues preferides de Barcelona pel que fa a la seva originalitat ja que el "packaging" on van les "píndoles de la felicitat" és similar als envasos de medicaments autèntics. A més a més, trobes una variada gamma d'enganxines per adherir als envasos contra tot allò que fa que en moments determinats et variïn o et baixin els ànims, estiguis de mal rotllo, etc. Un exemple d'aquestes etiquetes autoadhesives seria: contra els dilluns, contra els amics invisibles sense imaginació, núvols roses per dies grisos, etc.

Si un dia quedeu per fer una volta amb els friends per Barcelona us recomano com a parada indispensable aquesta botiga tant característica. No us quedareu indiferents.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Jo, com a receptor d'un pot de pildores "happy pills" puc assegurar que si les consumeixes alegrement, se't treu mes d'un mal.

GRÀCIES!!

***