martes, 23 de septiembre de 2014

"Mercè 2014!!!!"

Dissabte, aprofitant que eren les festes de la Mercè, vaig anar de ruta per alguns dels espectacles que ens oferia aquesta magnífica festa. Enguany el país convidat va ser Estocolm.

A la plaça St. Jaume, es podia veure a la façana de l'ajuntament una projecció anomenada "Barcekholm", on explicava una mica les diferències o la comparativa entre les dues ciutats (Barcelona-Estocolm) mitjançant una història d'amor entre dos dels edificis importants de cadascuna d'aquestes. 

 
 
 
 
 

Què passaria si uns barcelonins i uns suecs es quedessin tancats en un ascensor? En els barcelonins ens entraria un atac de pànic mentre que als suecs mantindrien la calma.  jajajaja :P


I què passaria un cop poguessin sortir de l'ascensor? Els barcelonins faríem una gran festa mentre que els suecs seguirien amb la seva vida com si res hagués passat!!!! jajaajaja
 
 
El "Midsommar" és la celebració del solstici d'estiu a Estocolm.
 
El "Midsommar" equival a la nostra revetlla/nit de St. Joan!

En el Parc de la Ciutadella, plena a vessar de gent, hi havia per un costat la Van Van-Mercat Gastronòmada (projecte per potenciar l'street food, on més de vint rulots oferien la més variada gastronomia) i per l'altre costat, tot d'espectacles en els escenaris situats en diferents indrets del parc.

 

Començant per Tobies Wegner i el seu "Wallclown", acròbata impressionant que juga amb l'espai, la gravetat i la confusió.... atrapa al públic amb la seva curta però intensa actuació. 

 
 
 
Seguidament "Sirqus Alfon", que amb el seu metxambrat entre llums làser, lluita, circ, teatre, música, improvisació, etc. conquereixen a un públic entregat amb la seva posada en escena!

 Com si estiguessin dins d'un videojoc dels 80!!!!!!


















Aquest membre del grup "Sirqus Alfon", manté una conversació en anglès amb un noi del públic i li pregunta com es diu i d'on és, on el noi respon que es diu Oriol i que és de Barcelona. Sense que ningú s'ho esperés, les seves respostes queden enregistrades en aquesta mena de pista de gravació que hi ha al darrere i que posteriorment utilitza de base musical per la seva improvisada lletra de cançó!! IMPRESSIONANT!!!

 Moment tanga!!!! jajaajaja :P






I no podien faltar en els actes de la Mercè les noves tecnologies. Així que de la mà de "Playmid", que combinen la informàtica, l'enginyeria electrònica i el disseny, creen en un dels carrers del parc, unes instal·lacions on els làsers, els colors i els sons electrònics et transporten a les formes més futuristes.


 
 
 
 
 
 


Cada any la Mercè, ens deixa el seu granet de sorra amb els milers d'espectacles que hi ha però amb la petita pega que molts d'ells es solapen i es fa realment difícil abarcar-ho tot!!

No hay comentarios: