lunes, 5 de noviembre de 2012

"XVIII Saló del Manga"

 

Es compleixen vint anys de l'existència d'una de les sèries manga i anime més conegudes de l'Akira Toriyama, Dragon Ball, i aprofitant aquest esdeveniment, s'han obert les portes del XVIII Saló del Manga per fer-li un gran homenatge tot i reunint al número més elevat de persones caracteritzades dels personatges d'aquesta, amb l'objectiu final d'entrar dins del Guinness World Records, establert en 250 persones.
Finalment, un total de 307 disfressats es van reunir en les instal·lacions del Palau 2 de la Fira de Montjuïc. Ara només queda esperar la validació de la marca aconseguida.
 
Quina manera més especial d'inaugurar un Saló cada any més ple d'otakus. 
 
Un cop dins trobem varietat d'activitats, algunes de les quals són: l'exposició de Porco Rosso, un peculiar aviador ja que degut a una maledicció, el seu cos pateix una metamorfosis que el transforma en un porc gegant antropomorf; la nova edició del concurs Cosplay on es seleccionen els millors per representar a Espanya en la final de l'European Cosplay Gathering de París i en l'EuroCosplay de Londres, ambdós al 2013; diferents tallers: cuina japonesa, papiroflèxia, dibuix manga, ...; concurs de karaoke; convidats especials; signatura de còmics; etc.

Al llarg dels quatre dies, un total de 112.000 visitants s'han deixat caure pel Saló, que ha marcat un nou record dins la història d'aquest.

Us deixo amb un recull d'imatges i vídeos:
 
 
 
Ryuk (Shinigami) de la sèrie Death Note!
 
 Em sembla que vaig confondre el núvol Kington amb una taula de surf! jajaja :P
 Quina diferència, oi? jajajaa
La caca de l'Arale... alguna vegada la trobaré en tamany reduït en forma de clauer??
Hiro Mashima, autor de Fairy Tail.
"Fash on Cosplay"
Nom del menjar japonès!!!
El xef Naoyuki Haginoya, impartint un taller de cuina on ha elaborat una versió de la founde japonesa anomenada "shabu shabu".
 
 
 
En Monkey D. Luffy, de la sèrie One Piece, en plena transformació degut al poder d'una de les fruites del diable del tipus "Paramecia", concretament la "Gomu Gomu no Mi", que el va convertir en un home de goma.
Noia cantant la cançó de la BSO de la sèrie Samurai Champloo.

1 comentario:

Wadax dijo...

Molt maques les fotos. A veure si hi ha sort i arribem al guines amb els Son Gokus!!