jueves, 30 de diciembre de 2010

"Acomiadant el 2010 i Rebent del 2011"

S'apropa l'última nit de l'any, la gent es prepara per celebrar que deixa endarrere un 2010 (que per uns ha sigut més propici que per altres) i s'omple d'esperança i d'il·lusió pensant en tot el que espera rebre del 2011.

Com es tradició per moltes persones, en aquesta última nit i tot just quan sonen les campanades, per cada raïm menjat... demanen un desig, aprofiten per posar-se la roba interior vermella per atraure l'amor o groga per atraure els diners, passen per sota la taula per tenir sexe, etc. i com no, el més important, la prèvia menjada de tarro de tots aquells propòsits que es marquen per assolir durant els 12 mesos que configuren l'any. Aquest any, m'agradaria dir que està molt bé fer tota aquesta parafarnalia l'última nit de desembre, però realment, començat l'any i a mida que van passant els dies... qui recorda TOTS els propòsits que es va marcar? Qui és el que té present els 12 desitjos que va demanar mentre amb prou feines es menjava els raïms? Deixaré aquestes dues preguntes a l'aire sense donar-ne cap resposta per qui les vulgui contestar.

Abans d'acomiadar el 2010, sempre m'agrada fer una valoració, des del meu punt de vista personal, de com han transcorregut els mesos i de quina manera m'han influenciat/marcat tots els esdeveniments que han passat al voltant d'aquests. Per evitar parrafades, ho abreviaré comentant que els vuit primers mesos em van anar prou bé, sempre mirant-ho positivament, ja que vaig poder fer dos magnífics viatges gràcies a lo poquet que havia treballat. La resta de mesos han sigut poc generosos i bastant durs, per dir-ho d'alguna manera, però m'han deixat valuosos elements que segur que en faran de mi una millor persona. 

Per finalitzar, us deixaré una recepta que he trobat pel món cibernètic i que de ben segur ens servirà per començar el nou any amb bon peu:

"Agafa 12 mesos que estiguin ben madurs.
Mira que estiguin nets de records amargs, d'odi i rancors.
Neteja'ls acuradament d'enganxosa malvolença i lleva'ls de qualsevol taca de mesquinesa i petitor. Mira que en aquests mesos no quedi res del passat i tingue'ls tan frescos i nets com quan van sortir del Gran Magatzem del Temps.
Talla aquests mesos en trenta parts iguals. Aquesta quantitat rendeix tres-centes seixanta-cinc porcions.
No tractis de cuinar-ho tot alhora, prepara-ho dia a dia de la següent manera:

Posa a cada un d'ells:

12 parts de Fe
11 parts de Paciència
10 parts d'Entusiasme
9 parts de Treball (no eliminis aquest ingredient o tota la recepta perdrà el seu gust)
8 parts d'Esperança
7 parts de Fidelitat
6 parts de Llibertat
5 parts d'Amabilitat
4 parts de Descans
3 parts d'Oració
2 parts de Meditació
1 part de Resolució Ben Seleccionada   

Agrega: una cullerada d'Espiritualitat, una mica d'Esplai, una miqueta de Senzillesa i una tassa ben neta de Bon Humor. Afegeix a tot això Amor al gust, barreja-ho amb una bona dosi d'Energia. Amaneixe-ho amb Somriures i una mica de Goig... i finalment, serveixe-ho amb una salseta de Serenitat, Altruisme i Alegria."

Espero que poseu en pràctica aquesta recepta i a veure quins efectes us produeix. Us desitjo una feliç entrada al 2011!!!!

No hay comentarios: