domingo, 18 de enero de 2009

"Llibertat d'expressió"

Sort que som, teòricament, "éssers lliures" en aquest món, eh? jajaja

De fet està més que comprovat que de llibertat d'expressió en tenim ben poca i sinó només em cal veure la polèmica que s'ha generat per expressar obertament un pensament!!

Des de Gener circulen dos únics autobusos amb un senzill eslògan publicitari. El missatge és: "Provablement Déu no existeix. Deixa de preocupar-te i gaudeix la vida".

Des del meu punt de vista no atempta contra la integritat de cap persona, ni ofèn o menysprea a cap ésser humà, ni desprestigia cap mena de religió, ni té una doble lectura,... únicament ens dona un element de reflexió envers la vida en general.

Penso que és una bona campanya per fer-nos obrir a tots els ulls, donant-nos un toc d'atenció, en el sentit que només tenim una vida (la present) i sinó l'aprofitem ara que estem vius... quan ho farem?
Crec que s'estan comportant de manera infantil i que li estant donant una importància extrema a un tema banal, ja que si més no, tothom pensarà finalment el que li sembli més convenient.

Em dona la impressió que amb aquest atac que s'ha començat a fer, per part de l'arquebisbat i el Centre Cristià de Reunions de l'Esglèsia Evangèlica, contra aquesta campanya, ens intentin d'implantar una creença que per ells és universal i aquí és on rau l'error.

Cadascú és lliure de creure o no creure, però evidentment és imprescindible el respecte envers les creences personals.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Gemma... cada dia ets més friki jajaja

Unknown dijo...

Visca la LLibertat D'expressió!!!

Molt bó aquest escrit, seguiex escribint així.

M'agrada moltissim
:D

Marky dijo...

Penso que has oblidat comentar una cosa que em sembla fatal,i és que l'esglèsia es gasti els quartos amb coses així en comptes de invertir-los en coses infinitament més útils.. doncs posar publicitat no és precisament barat, ni tampoc el propòsit dels diners dels que disposa l'esglèsia!
Una vergonya tot plegat.

--Speziell-- dijo...

No he volgut entrar en aquest tema perquè considero que ningú sap veritablement en què es gasten/inverteixen els diners!

Marky dijo...

Ho he comentat perque "als matins" de tv3 va sortir un portaveu o algo per l'estil dient que habien recaudat +20.000 euros, però que en feien falta més i feia una crida.. o sigui que és segur i se sap que es van gastar una pasta!