martes, 13 de enero de 2009

"Campanya innecessària"


Des de l'any passat ens bombardegen des de diferents mitjans de comunicació amb campanyes publicitàries amb l'eslògan "Yo propongo condón...".

El ministeri de sanitat ha intentat fer-nos arribar aquest missatge tant important, actualitzant-se una mica, mitjançant el hip hop!

El fet es que la campanya promou l'ús del preservatiu per evitar possibles embarassos i baixar la xifra abrumadora que any rere any augmenta.

A mi personalment em dona la sensació que es pensen que els joves som curts o que no tenim dos dits de front perquè farà uns anys ens venien altre vegada la moto però amb un eslògan diferent que era "Póntelo, pónselo".

Evidentment no és així i som conscients de que és imprescindible l'ús dels profilàctics ja que no únicament prevenen els embarassos sinó que són una mesura de prevenció contra totes aquelles malalties venèries i d'altres molt més severes.

Dic jo, ja que es gasten els diners de l'estat fent aquesta mena de campanyes, es podrien esmerar una mica més i pensar que tota aquesta informació els joves ja la sabem perquè en som conscients dels riscos que comporten les relacions sexuals sense precaucions i haurien de reflexionar sobre quin és el veritable problema per poder actuar en conseqüència i així adoptar unes mesures adequades a la situació.

Aquí us deixo la imatge d'una d'aquestes campanyes publicitàries que m'he trobat dins de la revista "Tot oci". (la veritat és que l'he trobat original i per això la poso!) jajaja :P

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Noieta!

Bon escrit altra vegada!
Encara que deixam fer un incis. On dius:
El fet es que la campanya promou l'ús del preservatiu per evitar possibles embarassos i baixar la xifra abrumadora que any rere any augmenta.
Crec que hauria de ser:
El fet es que la campanya promou l'ús del preservatiu per evitar possibles embarassos NO DESSITJATS i baixar la xifra abrumadora que any rere any augmenta.

Perque no crec que sigui dolent que hi hagi molts embarassos si son dessitjats!!!


Per altra costat... Va bé allo de :
"S'ha de vigilar on la fiques"
o...
No ficarla enlloc!!!
Jajaja

***

--Speziell-- dijo...

Quan vaig fer el redactat no ho vaig especificar únicament perquè creia que ja havia quedat prou clar i a més a més, es pot llegir perfectament entre línies!!! ;)

Unknown dijo...

La veritat es que l'ús del condo és completament necessari, ja no només per els embarassos no desitjats si no per les emfermetats que porta la no utilització del preservatiu.

Crec que es veritat que som joves però que no tenim un dit de beneits.

LA TITA VEN PROTEGIDA SEMPRE!

Moltes gràcies un altre vegada per aquesta informació tant i tant important que ens has fet arrivar.

PD!

Usem el Condo!