domingo, 21 de diciembre de 2008

"X Fotoconcurs"

Any rera any el carnet jove proposa, per a totes aquelles persones aficionades i amants de la fotografia, un concurs on poder mostrar les seves dots artístiques.

El nom d'aquest és el "Fotoconcurs del Carnet Jove" i enguany és la seva desena edició, on han participat 1435 persones presentant un total de 4722 fotografies, sense esmentar la nova categoria afegida, el mini reportatge fotogràfic, on aquí s'han presentat 98 sèries.

Les bases per participar són clares, el que no està tant clar és quin criteri segueix el jurat realment, fora del que està esmentat dins d'aquestes bases, perquè evidentment no es regeixen ni per l'originalitat, ni la creativitat, ni la simbologia i molt menys per la part artística de les obres presentades. Per l'únic que es regeixen és, en tot cas, per la qualitat fotogràfica!!!

Us adjunto el link perquè observeu les fotografies premiades i em doneu la vostra opinió al respecte perquè potser sóc jo la que no sap apreciar-les com cal. (ho dubto)

També afegiré les 4 fotografies que vaig presentar perquè tot i que no són tresors d'un valor incalculable si que crec que tenen aquella cosa especial, original, creativa i artística.

http://www.carnetjove.cat/shownode.tjc?id=245683







No hay comentarios: