domingo, 9 de noviembre de 2008

"Tòquio Blues - Norwegian Wood"


Degut al meu temps lliure he tingut la sort de topar amb un llibre com "Tòquio Blues", on el seu escriptor japonès, en Haruki Murakami, ens fa endinsar en una història situada al Tòquio dels anys seixanta, amb les seves petites descripcions dels personatges, els llocs on transcorren els diversos esdeveniments, les olors que caracteritzen els moments, etc.

Tenint en compte que a mi no m'agrada llegir, he d'admetre que m'ha encantat i/o fascinat la facilitat que té aquest autor per escriure i fer-te entrar en les 428 pàgines que té el llibre.

Dir que la seva escriptura et fa viure la realitat dels personatges, és com si per un moment poguessis deixar la teva vida de costat i entressis a formar-ne part d'una altre essent per això un mer espectador que viu plenament tot allò que veu, escolta i sent d'una manera indirecta.

Us recomano aquest llibre perquè per mi és excel·lent pel que fa al contingut i la seva redacció. No perds el fil conductor en cap moment i la lectura és amena al 100%.

Sinopsis que hi ha escrita a la part de darrera del llibre (una mica modificada per mi):

"Tòquio Blues" ens narra la història d'en Toru Watanabe, un jove estudiant introvertit, tímid i massa seriós i/o formal; i de la Naoko, una noia reservada i si més no, impenetrable.
Toru s'enamora de la Naoko i acaba patint una crisi que el porta a l'aïllament social i a la reclusió. Davant les dificultats de la seva relació amb la noia, s'acaba llançant a una espiral de sexe esporàdic sense control fins que acaba coneixent a la Midori, una noia vital, peculiar, extrovertida, exuberant i plena de vida que acabarà revolucionant el món ordenat i tranquil d'en Toru.

* Durant tot el llibre, l'autor fa esment de diferents cançons i grups però destaca molt "Norwegian Wood" dels Beatles que me la vaig haver de baixar d'internet perquè no la coneixia i em va acabar picant la curiositat. jajaja :P

No hay comentarios: