domingo, 29 de septiembre de 2013

"Curiosity Cola"

Us porto el nou descobriment de divendres passat a l'hora de sopar quan, per casualitats de la vida, em demano una Coca-Cola i me'n porten una completament desconeguda.
 
Estic parlant de "Curiosity Cola".
 
 
Després d'investigar una mica, m'he assabentat que el seu creador va ser en Thomas Fentiman. Un home dedicat a la metal·lúrgica que, per desitjos del destí, va fer que es topés amb un noi que li va demanar un préstec per tal de portar a terme la seva idea que era preparar una recepta de cervesa de gingebre. La mala sort d'aquest noi, al no poder-li tornar als diners en Fentiman, va desencadenar la fortuna d'aquest últim en proporcionar-li la patent d'aquesta estranya però exitosa beguda.
 
El logo de la marca és un pastor alsacià i és degut a què en Thomas Fentiman en tenia un de mascota.

La casa Fentimans porta embotellant begudes des del 1905.
 
Què marca la diferència entre la Curiosity Cola i la Coca Cola original? Doncs que Curiosity Cola recupera la recepta i tradició Victoriana a l'elaborar aquest refresc estimulant amb ingredients naturals (arrel de gingebre, extractes d'herbes, etc.) dels boticaris del segle XIX i principis del XX.

És una beguda catalogada, pel New York Times, com a número 1.

He de dir que em va encantar perquè té un gust intens i una olor potent que et recorda als caramels aquells que ens menjàvem de petits!

No hay comentarios: