sábado, 7 de julio de 2012

"Kirei"

Què és el que no fan els japonesos? Aquesta pregunta seria difícil de respondre ja que cada vegada me n'adono que són més complets. Dic això perquè ahir me'n vaig anar a fer un taller de "creació de dolços en miniatura" mitjançant la tècnica de modelatge japonesa.

En què consisteix aquesta tècnica? Es modela una pasta que al tenir contacte directe amb l'aire s'asseca i es converteix en un tipus de porcellana japonesa. La peculiaritat d'aquesta pasta és que et permet modelar-la fins a un gruix molt prim donant-te la possibilitat de crear peces tan fines com un pètal.

És una pasta molt versàtil ja que la pots tintar amb tot tipus de pintura, donar-li la forma i la textura que tu vulguis emprant diferents utensilis, etc.

Després de que la noia ens bombardegés amb milers d'informacions, vaig passar a fer el meu primer cupcake amb una mica de dificultat ja que per mi tot allò era nou. A partir d'aquí, ens va donar via lliure perquè anéssim jugant i creant tots aquells dolços que volguéssim. Oli, pasta, utensilis, silicona, .... van fer que em posés les piles tot i creant fins a catorze dolços. Tots ells una cucada des del meu punt de vista. No són perfectes però per mi són genials.

Vaig marxar d'allà amb tres safates plenes d'unes miniatures que donaven ganes de menjar-se-les!! jajaaja
El meu primer cupcake és el de l'esquerra de tot (era el d'iniciació) jajaaja
Heu vist el gofre?? jajaja :P
Mmm... quina galeta de nocilla més bona!! ^^

No hay comentarios: