lunes, 14 de diciembre de 2009

"Alumina"

Fa cosa d'un mes que vaig començar a veure aquesta sèrie de dibuixos manga anomenada "Death Note" (= Quadern de mort) i la trama és molt interessant ja que apareixen "Shinigamis" (= Déus de la mort), és a dir, personificacions de la mort en la mitologia japonesa.

Segons la mitologia, la funció d'aquests éssers és la de vetllar i decidir qui i com mor una persona i a vegades fins i tot s'autoalimenten de les seves ànimes.

Existeix un gran misticisme entorn a les figures dels "Shinigamis", ja que no es pot delimitar del tot si les seves decisions són bones o dolentes ja que a vegades aquestes tendeixen a ser cruels i horribles. Malgrat que en diverses religions han encasellat les seves actuacions com a demoníaques, el seu caràcter és més aviat neutral.

Els "Shinigamis" pertanyen a la casta baixa dels déus. Hi ha relats que expliquen que aquests déus de la mort, van ajudar als humans a fer realitat certes tasques i es diu que ells custodien la porta d'entrada als dos móns en un pla que es podria denominar el "Ethero".

Aquí us deixo la lletra de la cançó "Alumina" traduida directament:

Tuve un sueño que nadie más pudo poseer,
eliminé todo lo que no necesité,
mil pensamientos, que dolor,
causaban en mi alma.
Aunque siga atrapado en ésta triste realidad,
y mi vida esté atada a un silencio total,
mis impulsos reprimidos, nunca estarán,
por que en mi corazón hay fuerza y poder.
Las mentiras, el temor, la sombra y el terror,
no me habrán jamás de debilitar,
aunque se que guardo en mi aún mucho rencor,
nunca conoceré la soledad.


Com no, aquí teniu el link perquè la pugueu escoltar!!

http://www.youtube.com/watch?v=rKbUOPbYO1A&feature=related

1 comentario:

Anónimo dijo...

Wenu wenu, despres de llegir el teu escrit sobre aquesta serie, personalment i del tot critic, com jo he vist aquest manga, he de afegir als futurs visitants que es una manga realment bo, fins i tot s'ha portat al cine amb dues pelicules amb actors reals i efectes digitals, certament bastan aconseguides.
Gemma com tremenda que ets un petoo bonica... aviam si comentes Fullmethal alchemist