sábado, 22 de noviembre de 2008

"Estrena de Quantum of Solace"


Aquesta setmana ha sigut la setmana cinèfila ja que m'he dedicat a veure per un costat Saw V (que ja us en faré una breu crítica constructiva) i per l'altre l'estrena d'una de les pel•lícules d'espionatge més esperada, "Quantum of Solace"!!
El començament enllaça amb el final de "Casino Royal" quan el senyor White és disparat i capturat en el llac, pel nostre fantàstic Daniel Craig en el paper de Bond. Aleshores aquest participa en una persecució de cotxes bastant flipada per Siena, Itàlia.
A partir d'aquí i a grans trets podria dir que la trama principal s'origina gràcies a que White els hi revela a 007 i M que la seva organització anomenada "Quantum" té agents en el Govern i en l'Agència Central d'Intel•ligència.
Bond s'embarca direcció a Haití on es reuneix amb Camille (Olga Kurylenko) que l'ajudarà a trobar a un despietat home de negocis i president de Green Planet, en Dominic Greene protagonitzat per l'actor Mathieu Amalric.
Greene té la intenció d'utilitzar els contactes del seu govern per enderrocar el règim actual de Bolívia i col•locar així un general exiliat com a líder de l'estat. Aquest últim a canvi els hi concedeix un tros de sòl que els hi acabarà donant el control total de la nació i del proveïment d'aigua.
Ja us podeu imaginar quines filigranes acabarà fent en 007 per acabar amb tot aquest merder originat, oi?
Doncs si us agraden les pelis d'espionatge i heu seguit la resta de pelis d'en Bon, no us podeu perdre aquesta perquè com a mínim passareu una estona entretinguda plena de situacions d'acció, de diàlegs de sobrats i de flipades diverses.

No hay comentarios: